Jūsų IP: Your country 3.235.24.113

STARREDMU.COM - Mu Online serveris Season 12

Starred MU Online

starredmu.com Opening Times: 15:00 London, 18:00 Moscow, 22:00 Philippines, 10:00 New York

Informacija:

Rango del servidor: 852

Versija: Season 12

Server ID: 703

Balsų: 0

Página web: https://starredmu.com

Pradžia: 04.05.22 at 16:11

Įkainiai:

Exp: x8000

SP: x1000

Drop: x50

Safe Enchant: 400

Max Enchant: 400

Balsavimo istorija:

Serverio atidarymo istorija

Žaidimo serveris Versija Įkainiai Atidarymas
starredmu.com Season 12 x8000 04.05.2022
starredmu.com Season 12 x30 23.04.2022
starredmu.com Season 12 x500 23.03.2022

Atsiliepimai apie projektą

topservers200.ru © 2019—2022