Η IP σας: Your country 34.236.192.4

GOBLINMU.COM - Διακομιστής Mu Online Season 9

Goblin Mu

goblinmu.com Server High x700 Opening 28 July 18:00 Server Time; 12:00 Argentina; 17:00 Poland; 22:00 Vietnam; 23:00 Philippines

Πληροφορίες:

Κατάταξη διακομιστή: 898

Έκδοση: Season 9

Server ID: 702

Ψήφοι: 0

Ιστοσελίδα: https://goblinmu.com

Ξεκινήστε: 28.07.22 at 15:48

Τιμές:

Exp: x700

SP: x1

Drop: x1

Safe Enchant: 1

Max Enchant: 1

Ιστορικό ψηφοφορίας:

Ιστορικό ανοίγματος διακομιστή

Διακομιστής παιχνιδιού Έκδοση Τιμές Άνοιγμα
goblinmu.com Season 9 x700 28.07.2022
goblinmu.com Season 9 x100 30.06.2022

Κριτικές για το έργο

topservers200.ru © 2019—2022