Jūsų IP: Your country 3.236.70.233

GOBLINMU.COM - Mu Online serveris Season 9

Goblin Mu

goblinmu.com Server High x700 Opening 9 February 18:00 Server Time; 12:00 Argentina; 17:00 Poland; 22:00 Vietnam; 23:00 Philippines

Informacija:

Rango del servidor: 1034

Versija: Season 9

Server ID: 702

Balsų: 0

Página web: https://goblinmu.com

Pradžia: 09.02.23 at 16:52

Įkainiai:

Exp: x700

SP: x1

Drop: x1

Safe Enchant: 1

Max Enchant: 1

Balsavimo istorija:

Serverio atidarymo istorija

Žaidimo serveris Versija Įkainiai Atidarymas
goblinmu.com Season 9 x700 09.02.2023
goblinmu.com Season 9 x100 01.09.2022

Atsiliepimai apie projektą

topservers200.ru © 2019—2023